torstai 5. elokuuta 2010

Pohdinnasta käytäntöön

Pidemmän aikaa ajatuksissani on ollut, että pitäisi pistää pystyyn oma blogi. Nyt kun lapsista kuopuskin aloittelee päivähoidossa, lienee aika oikea ajatuksen toteuttamiselle. Kesällä aika meni erittäin tiiviisti lasten kanssa touhutessa, sähköinen media oli täysin unohduksissa. Käytännössä ei hetkeäkään kirjoitusrauhaa.

Miksi sitten pitäisi laittaa oma blogi pystyyn? Erittäin hyvä kysymys! Vaikuttaa siltä että netti on nykyään pullollaan erilaisia blogeja ja uusia syntyy kuin sieniä sateella. Tämän lisäksi koko muu sosiaalisen median kenttä ja ne ihanan hirveät maan ja taivaan tavoittavat nettikeskustelut, joissa myös ruoka on näkyvästi esillä. Ja ruoasta tulen itsekin kirjoittamaan ravitsemusasiantuntija kun koulutukseltani olen. Näkökulmaa kirjoittamiseen tarjoaa myös arki kolmilapsisen perheen äitinä. Harkitsinkin ensin blogin nimeksi "Syömään!" -otsikkoa, mutta ääkkösineen se olisi nettikielessä ollut vähän kömpelö.

No, katsotaan mihin suuntaan tämä blogi tästä lähtee liikkumaan. Tarkoitus olisi ihmetellä kaikenlaisia ruoka- ja ravitsemusaiheita ja ilmiöitä eri näkökulmista. Olla kriittinen mutta ei liian tiukkapipoinen.

1 kommentti:

  1. Tervetuloa ravitsemusblogaajien joukkoon, hienoa että lähdit liikkeelle!

    VastaaPoista